Op de agenda in Ziggo Dome, AFAS en ArenA het eerste kwartaal 2024

Geschreven op 4 januari 2024
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Ziggo dome

partnercontent

Het komend kwartaal is er weer veel te doen in het Ziggo Dome, de Johan Cruijff Arena en AFAS Live. Ga jij naar één van deze concerten of zou je nog kaarten willen? Misschien heb je geluk en ben er gewoon bij!

Op de agenda in het Ziggo Dome

Het Ziggo Dome trapt het nieuwe jaar traditiegetrouw af met de Nieuwjaarsconcerten van André Rieu. Het concert van 5 januari is uitverkocht, maar voor 6 januari zijn nog kaarten te krijgen! In februari schitteren Depeche Mode (8 februari) en Nothing but Thieves (23 en 24 februari) op het podium. Maar in maart gaat het dak er helemaal af!

Ziggo Dome

Op 8, 9 en 16 maart kunnen liefhebbers van André Hazes meezingen tijdens Holland zingt Hazes en ook op 10 maart komen Nederlandse artiesten aan de beurt tijdens het Herinneringen Top 50 Concert. Op diegenen die kaarten voor de World of Hans Zimmer (19 maart) hebben weten te bemachtigen ben ik stiekem een beetje jaloers. Jon Mayer treedt op op 21 en 22 maart en Niall Horan brengt al zijn solo-nummers ten gehore op 27 en 28 maart.

Concerten en evenementen in AFAS Live

Van 4 tot en met 6 januari zet Kinderen voor Kinderen het AFAS Live Theater op zijn kop tijdens een reeks uitverkochte shows. Ben jij erbij? Ook Lucky’s Winterfestival op 7 januari is helemaal uitverkocht. De mascotte van AJAX doet het daarmee beter dan de voetbalclub zelf! De Bankzitters treden op 13 januari maar liefst 2 keer op. Jammer dat de mannen niet naar het Eurovisie Songfestival gaan dit jaar. Zara Larsson komt op 26 februari en Mika op 29 maart. Volkszanger Frank van Etten zet de boel op stelten met zijn Feestje op Wielen op 15 maart. En liefhebbers van K-Pop kunnen hun hart ophalen bij The Rose op 28 maart.

Ziggo Dome

Geen concerten of evenementen bij de Johan Cruijff Arena

Het eerste kwartaal van 2024 worden er geen concerten of evenementen georganiseerd in de Johan Cruijff Arena. Er moet natuurlijk ook gewoon gevoetbald worden!

Lekker eten in de buurt van Ziggo Dome, de Arena en AFAS Live

Als je op tijd bij een concert of ander evenement wilt zijn bij Ziggo Dome, de Johan Cruijff Arena en AFAS Live, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een gokje te wagen op het horecaplein. Maar vaak zijn alle restaurants al vol en daarmee wordt het vaak een snelle en vette hap. Wij hebben goede alternatieven voor je op korte afstand van deze evenementenlocaties! Denk bijvoorbeeld aan Oma Ietje. Hier kan je genieten van no nonsense gerechten en wereldse hapjes met een twist op slechts 5 minuten rijafstand van deze locaties!

Ziggo dome

Bij A/D Plas in Ouderkerk aan de Amstel is het het hele jaar genieten van lekkere gerechten en drankjes. En dat op slechts 7 minuten rijden van Ziggo Dome, AFAS Live en de Arena! Foodbar Barabas in Diemen ligt ook zo dichtbij: met slechts 5 minuten rijden ben je er al! Miss Scarlett ligt schuin tegenover het AMC, dus ook heel dichtbij! Hier geniet je van een gezellige en lekkere internationale keuken. Nog meer aanraders vind je in dit blog.


Foto’s: www.canva.com en miss Scarlett

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox