Prison Escape, dé escape room sensatie van Nederland

Geschreven op 27 juni 2017
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Prison Escape overzichtsfoto

Prison Escape, meer dan een escape room

Inmiddels kennen we allemaal het concept escape rooms wel. Je laat je met een stel vrienden of collega’s opsluiten in een kamer met een bepaald thema. De klok begint te tikken en alleen maar door een combinatie van samenwerken en stalen zenuwen lukt het je om binnen de tijd uit de kamer te komen. Een hele leuke activiteit om te doen die afwisselend zorgt voor de slappe lach of knikkende knieën. Maar ben jij al bekend met Prison Escape?

Prison Escape uitgelicht

Prison Escape

Prison Escape is een Real Life Game in Breda en is als enige ter wereld in Nederland te beleven. Het evenement is 2,5 jaar geleden in Rotterdam voor het eerst gelanceerd en heeft zich inmiddels verplaatst naar de Koepelgevangenis van Breda. Tijdens de game is het de bedoeling dat je gaat proberen om te ontsnappen. Beleef een stukje Prison Escape mee in deze videos.

Het spel

Je krijgt een jumpsuit aan, er zal een gevangenen-foto (zogenaamde mugshot) van je worden gemaakt en je hebt te luisteren naar Directeur Keizer en zijn 80 bewakers. Deze 80 bewakers zijn interactieve acteurs die inspelen op de dingen die jij zegt of voorstelt.

Deze filmische beleving is een absolute bucketlist-experience die je mee moet maken. Je vergeet tijd en ruimte en waant je echt in een andere wereld. De wereld waarin je slechts een nummer bent en te maken krijgt met het strakke regime van directeur Keizer en zijn bewakers.

directeur Keizer

Durf jij het aan?

Voor meer informatie + tickets : www.prisonescape.nl