Romantische boeken voor augustus

Geschreven op 4 augustus 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Romantische boeken verliefd

Lekker wegkruipen met een romantisch boek geeft je het ultieme zomergevoel. We hebben deze maand daarom de mooiste romantische boeken voor je uitgeprobeerd. En het mooie is: je kan ze meteen bestellen bij Paagman! Lekker gemakkelijk!

Het Vlindereiland – Corina Bomann

In Het Vlindereiland gaat Diana op verzoek van overleden tante op onderzoek uit naar het familiegeheim. Haar huwelijk is pas op de klippen gelopen dus ze hoopt haar gedachten hiermee een beetje te kunnen verzetten. En dat lukt zeker! De aanwijzingen brengen haar van Engeland naar een tropisch eiland en steeds weet ze een stukje van het geheim te ontrafelen. Dit boek is spannend en romantisch en zal je deze zomer zeker een paar uur weg laten dromen!

De Olijfboom – Lucinda Riley

Romantische boeken

Dat Lucinda Riley kan schrijven weet iedereen nu wel, maar dat ze naast de serie “De Zeven Zussen” ook boeken heeft die los te lezen zijn wist je misschien nog niet. De Olijfboom is haar laatste boek en vertelt het verhaal over Helena, die haar grote liefde vond op Cyprus. Jaren later erft ze haar geliefde vakantiehuis en komt erachter veel van haar geheimen zijn achtergebleven op het eiland, evenals haar vakantieliefde van toen. Wanneer ze hem toevallig tegen het lijf loopt wordt het heel ingewikkeld, zeker omdat haar gezin van niets weet. En dan gaat haar dertienjarige zoon op onderzoek uit…

Jack de Straathond – Ivy Pembroke

Een heel romantisch boek maar niet zoals jij verwacht is het boek Jack de Straathond van Ivy Pembroke. Het verhaal gaat over straathond Jack die zo’n beetje door alle bewoners van Christmas Street is geadopteerd. Ook de nieuwe bewoners, Sam en Teddy, sluiten de hond in hun hart. Maar door de jaren heen zijn de mensen in Christmas Street langs elkaar heen gaan leven. Kan Jack ervoor zorgen dat iedereen weer wat dichterbij elkaar komt? Een heerlijk boek voor in de hangmat!

Twilight: Midnight Sun – Stephenie Meyer

Misschien ken jij de boeken van Twilight wel van vroeger, waarin Bella verliefd wordt op vampier Edward. In Midnight Sun (de NL-editie) krijg je nu de kant van Edward te lezen. Het verhaal krijgt door zijn ogen gezien een nieuwe en donkere wending. Dus verslond jij vroeger deze boeken? Dan moet je deze echt lezen! Vers van de pers!

Een nieuw leven – Danielle Steel

Lezen uitgelicht

Koningin van het romantische boek, Danielle Steel, heeft weer een nieuw boek geschreven! In Een nieuw leven stort het leven van Sidney in wanneer haar man plotseling komt te overlijden. Er blijkt niets meer te zijn om haar na te laten en ze moet haar vertrouwde huis uit. Niet lang hierna ontmoet ze Paul die haar liefde voor mode deelt. Hij biedt haar een kans terug te keren in de modewereld en het gelukt lijkt Sidney toe te lachen. Totdat haar bedrijf in een schandaal verwikkeld raakt en Sidney de schuld krijgt van alles. Heeft ze de kracht om nogmaals opnieuw te beginnen?

Het Weesmeisje – Anne Jacobs

Inmiddels zijn er drie delen verschenen met het Weesmeisje in de hoofdrol: Het weesmeisje, De moed van het weesmeisje en De erfenis van het weesmeisje. Stuk voor stuk prachtige boeken die je terugbrengen naar de tijd vanaf 1913. Met deze romantische boeken kom jij zeker de zomer wel door!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste tips, blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!