Strandtenten om te chillen in 2021

Geschreven op 12 april 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
strandtenten om te chillen

De zomer komt er weer aan en wat zitten we daar op te wachten! De lente is nog heel onrustig met lage temperaturen en regelmatig regen. En we zitten nog steeds in een onrustige periode rondom Corona waarbij we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Maar hopelijk loopt de temperatuur komende tijd steeds een beetje meer op, laat de zon zich steeds meer zien en we mogen weer meer naar buiten! Gelukkig hebben ook de Nederlandse strandtenten toestemming gekregen van de overheid om in ieder geval met hun terrassen weer open te mogen, al is het aangepast. Maar waar kan je nou beter van deze zomer genieten dan aan de Nederlandse kust? Wij hebben daarom de leukste strandtenten voor je gevonden waar na de lockdown een ultiem vakantiegevoel krijgt.

Ben je op zoek naar een relaxte sfeer? Dan hebben wij leuke strandtenten gevonden waar je heerlijk kan chillen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit is ons lijstje van strandtenten om te chillen in 2021!

Loods Tien

Ook aan de Zeeuwse kust is het goed vertoeven in de zomer! Ben je in de buurt van Breskens, sla dan zeker strandtent Loods Tien niet over! Hier kan je genieten van de gemoedelijke sfeer van Zeeland en heerlijk eten en drinken. Kan je niet kiezen uit al het lekkers van de kaart? Dan neem je gewoon de “Happas”, want dan kan je proeven van een heleboel verschillende, kleine gerechtjes. Neem je je kinderen mee? Die kunnen zich heerlijk vermaken op het strand. Je hebt goed zicht op ze vanaf het terras, dus genieten voor het hele gezin!

Elements beach

We weten eigenlijk niet hoe we het moeten noemen; tropical, vintage, bohemien, hippie of gewoon helemaal-in-je-element? Bij Elements Beach is het eigenlijke allemaal waar. Je beleeft hier de vrijheid van samen eten met een drankje in je hand, zand tussen je tenen en relaxte muziek in je oren…

Titus

Beachclub Titus in Kijkduin staat bekend om z’n verzorgde gerechten, warme gastvrijheid en vriendelijke bediening. Als meest noordelijk gelegen beachclub in Kijkduin heb je hier vrij zicht op het ruime Zuiderstrand en de Noordzee. Het sfeervolle strandpaviljoen is een heerlijke plek om te eten en te drinken. Regelmatig heeft Titus specials, zoals High Tea, Ladies Lobster Night, Beach BBQ en Fingerfoods. Daarnaast verzorgt de strandtent diverse soorten bedrijfsuitjes aan zee. Titus is bovendien een officiële trouwlocatie. Kortom: een prachtige plek in Kijkduin waar ze weten wat gastheerschap in houd!

Manta beach

Bij Manta beach aan het Zwarte Pad in Scheveningen, kan je van elk weertype genieten, heerlijk buiten op het terras of juist in de glazen kas. Ook dan voel je je toch helemaal buiten. De sfeer is er heerlijk relaxed. Ze hebben er zelfs een echte Jeu-de-Boules baan. Wil je tussen het chillen door even een potje petanque, dan kan dat gewoon.

Hargen

Zodra je de parkeerplaats in Schoorl oprijdt heb je direct al een vakantiegevoel. Helemaal als je plaatsneemt in een van heerlijke stoelen bij Hargen, welke ligt aan een heuse lagune. Geniet na een heerlijke wandeling door de breedste duinenrij van Nederland van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een lekker diner. Per seizoen bieden zij ook Harger Specials aan, passend bij de tijd van het jaar.

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste uitjes in Nederland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan ook kans op leuke acties en prijzen!