Tips voor leuke en betaalbare schoencadeautjes

Geschreven op 30 oktober 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Schoencadeautjes

Sinterklaas komt op 18 november weer aan in Nederland! Dat betekent dat menig kinderhart sneller gaat slaan. Maar voor de ouders is dit vaak wel een stressvolle tijd: er worden kleine cadeautjes in de schoen verwacht! Maar hoe kan je tóch originele én betaalbare schoencadeautjes vinden? Wij hebben tips!

Schoencadeautjes voor jonge kinderen

Voor (kleine) kinderen is het zetten van een schoen een heel serieuse aangelegenheid. Het maakt in feite niet eens zoveel uit wat er in de schoen zit, áls er maar wat in zit. Iets te snoepen is altijd goed, maar je kan er ook een kleinigheidje in doen om mee te spelen. Bijvoorbeeld een klein doosje LEGO of PLAYMOBIL. Verras je kleintje ook eens met een klein puzzeltje of mini knuffeltje. Iets te knutselen of te tekenen wordt ook altijd gewaardeerd. Leuke winkels om te shoppen voor jongere kinderen zijn Action, Lobbes, Hema, Intertoys en Bruna.

schoencadeautjes

Schoencadeautjes voor oudere kinderen

Je tiener zal misschien verbaast (of verveeld, want het blijft een tiener) opkijken als er iets in zijn of haar schoen zit, maar het wordt wél gewaardeerd. Een chocoladeletter is natuurlijk altijd een succes, maar er zijn ook andere leuke kleine cadeautjes voor je tiener. Denk bijvoorbeeld aan een leuk tijdschrift of een uitdagend puzzelboekje. Maar een lekker flesje doucheschuim is ook altijd fijn. Ook leuk: lekkere warme comfy sokken voor in huis. Leuke winkels om te shoppen voor oudere kinderen zijn Bruna, Primera, Bol.com en Etos.

Schoencadeautjes voor haar

Sinterklaas is wat ons betreft niet alleen een kinderfeest. Ook volwassenen kunnen hun schoen zetten. Verwen je vrouw/vriendin/partner met een leuk tijdschrift, een lekker handcrèmmetje of wat lekkers te snoepen. Iets voor de uiterlijke verzorging valt ook altijd goed in de smaak. Heeft ze altijd koude voeten? Geef dan een paar lekkere warme sloffen cadeau. Een fles wijn doet het ook altijd goed. Het huis gezellig maken is in deze tijd namelijk helemaal hip, dus gekleurde kaarsen zijn ook leuk om te geven! Leuke winkels voor de dames zijn Etos, Rituals, Gall & Gall, Douglas, ICI Paris XL en Blokker.

schoencadeautjes

Schoencadeautjes voor hem

Dat je man/vriend/partner schoenmaat 45 heeft, betekent natuurlijk niet dat er dan extra veel of grote cadeaus in zullen zitten. Maar je kan er natuurlijk wél wat leuks in stoppen! Natuurlijk houden mannen ook van lekker snoepen, maar niet alle mannen zijn zoetekauwen. Doe dan ook eens iets hartigs in de schoen! Een zak borrelnootjes is een leuk voorbeeld, maar ook luxere noten doen het goed. Ook mannen lezen graag een leuk tijdschrift en ook puzzelboekjes vallen in de smaak. Een goede fles wijn of een speciaalbiertje in de schoen doen het ook altijd goed of iets voor onder de douche. Leuke winkels voor mannen zijn: de Notenbar, Bruna, Primera, Gall & Gall, Etos en Rituals.

Schoencadeautjes voor de huisdieren

Okee, de hond, de kat en het konijn hebben dan wel geen schoenen, het is tóch leuk ze met Sinterklaas te verwennen. Koop een leuk klein speeltje bij de dierenwinkel of iets lekkers te snacken. Wedden dat je punten scoort bij je huisdier? Leuke winkels voor je huisdier zijn de betere dierenwinkels, Bol.com, Avonturia de Vogelkelder en de plaatselijke supermarkt.

schoencadeautjes

PS: doe je niet aan Sinterklaas maar wil je wel meer weten over hoe Sinterklaas in andere landen wordt gevierd? Lees dan ons eerder verschenen blog!


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox