Wat te doen in maart

Geschreven op 22 februari 2024
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Wat te doen in maart

Het is alweer maart! Dat betekent dat de lente steeds dichterbij komt. Er zijn dan ook heel veel leuke dingen te doen deze maand. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van onze favoriete evenementen die op de planning staan. Dus laat je inspireren en geniet van je maand!

Wijn Festijn Grote Markt Den Haag

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart wordt het Wijn Festijn gehouden in de Grote Kerk van Den Haag. Je vindt daar maar liefst 100 verschillende wijnen uit alle windstreken onder één dak. En die proef je samen met de lekkerste lekkernijnen onder het genot van gezellige muziek. De laatste kaarten gaan in de verkoop! Kijk voor tickets en informatie op de website.

Wat te doen in maart

Opening van de Keukenhof

Op 21 maart opent de Keukenhof haar deuren weer! Deze prachtige bloementuin is dit jaar te bezoeken tot en met 12 mei 2024. Schiet de mooiste plaatjes, geniet van de lekkerste geuren en bewonder alle prachtige kleuren. Er worden verschillende evenementen georganiseerd zoals rondleidingen, een tochtje in de fluisterboot en er zijn verschillende bloemenshows. Kijk voor meer informatie en tickets op de website.

Wat te doen in maart

Food La Route

In maart kan je op verschillende plaatsen in Nederland deelnemen aan Food La Route. Bij dit leuke culinaire concept krijg je een 4-gangenmenu, maar iedere gang wordt bij een ander restaurant opgediend. Al wandelend wandel je hele diner bij elkaar! En dat met een bijpassende wijn bij iedere gang. Kijk voor de deelnemende steden in maart op de website.

Wat te doen in maart

St. Patrick’s Day

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart kleurt Nederland even groen vanwege St. Patrick’s Day! Vier St. Patrick’s Day bijvoorbeeld in Den Haag, want deze Ierse feestdag wordt daar altijd groots gevierd. Op beide dagen is er van alles te doen in de stad dus kijk snel op de website voor de line up van alle activiteiten.

wat te doen in maart

Home Made Easter Market

Van 29 maart tot en met 1 april is de jaarlijkse Home Made Easter Market weer op het Lange Voorhout in Den Haag. Je vindt hier gezellige kramen met heel veel zelfgemaakte producten, lekker eten, live muziek en een bijzondere 100 jaar oude zweefmolen. De jaarmarkt bestaat dit jaar alweer 10 jaar! Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

Wat te doen in maart

De Moestuinbeurs

Op 22, 23 en 24 maart wordt op het landgoed Groeneveld in Baarn de Moestuinbeurs gehouden. Dit jaarlijks terugkerende evenement geeft beginnende moestuin-tuinierders informatie en doorgewinterde moestuin-tuinierders inspiratie. Leuk voor jong en oud! Ga voor tickets en informatie naar de website.

Wat te doen in maart


Foto’s: www.canva.com, het Wijn Festijn, de Keukenhof, Food La Route, St. Patrick’s Day, Home Made Easter Market en de Moestuinbeurs

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.