Aan de high-tea bij Believe in Delft

Geschreven op 7 juni 2022
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Moederdag high-tea

Blogster Ester nam onlangs samen met haar schoonzus haar moeder Anneke mee uit voor een high-tea bij Believe. Het was een erg geslaagde en lekkere middag. Anneke vertelt in dit blog hoe ze heeft genoten.

Moederdag high-tea

Afgelopen Moederdag was ik uitgenodigd om met mijn dochter en schoondochter te gaan high tea’en. Wat een leuk Moederdag cadeau! Er werd gekozen voor de high tea van Believe in Delft. Oorspronkelijk was dit een visrestaurant, maar tegenwoordig is het een lunchroom en delicatesse zaak geworden waar je dus ook een high tea kan krijgen. Mijn schoondochter houdt niet van vis, dus hebben vooraf navraag gedaan of dat een probleem was. Gelukkig niet en tot onze verassing is daar het hele menu op aangepast. Super!

theesoorten

Bij binnenkomst werden wij hartelijk en gastvrij ontvangen en naar onze tafel gebracht. Dit was een gezellige hoge tafel aan het raam. We kregen alle drie een eigen theepotje en konden kiezen uit verschillende theesoorten. We kregen vooraf een aspergesoepje en werd de etagère vol lekkernijen neergezet.

De high tea gerechten

Er lagen quiches, broodjes met carpaccio, caprese en heerlijke gemarineerde kip. Maar ook vegan empanadas met een licht pitje erin. Ook ontbrak de zoetigheid niet. Chocoladebroodjes, verschillende smaken cannoli, muffins en de lekkerste Pastel de Nata uit de wijde omgeving! Alles was heerlijk, maar ook wel erg veel. Het lukte ons dan ook niet om alles op te eten, maar kregen heel lief wat we niet op konden in een doosje mee naar huis. Zo konden we het thuisfront ook nog een klein beetje laten meegenieten… 😊

high-tea Believe Delft

Voor herhaling vatbaar

Alles was heel goed verzorgd en smaakte heerlijk. Ik kan dit iedereen aanraden en ga zeker zelf nog een keertje terug om de high tea met visgerechten uit te proberen.


Credits foto’s: www.canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen op locatie van een van onze partners. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox