Crossen door het Westland in een Lelijke Eend

Geschreven op 7 februari 2021
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Coronaproof Lelijke eend huren

Het is bijna voorjaarsvakantie. En dit jaar staat dit niet in het teken van vakantie. Geen wintersport, geen verre zonvakantie of een vakantiepark met tropische zwemparadijs. Maar ondanks dat de basisscholen net hun deuren weer hebben geopend, zijn onze kids binnenkort alweer een weekje vrij. Wat kan je in deze tijd dan nog met ze doen, zal jij je afvragen?

Neem ze mee op pad in een Lelijke Eend! Dit kan bij Eenden Tours Westland die een speciaal familiearrangement voor je hebben. Ideaal voor deze voorjaarsvakantie!

Op pad in een eend

In dit arrangement trek je er met elkaar op uit in een “Lelijke eend” of wel 2CV. Zo’n heerlijk nostalgisch autootje waarbij jouw kinderen hun ogen zeker uitkijken. Voor deze tour word je voorbereid met een instructiefilmpje en een korte live uitleg waarna jullie op pad mogen.

Lelijke Eend

Bingo spelen op de achterbank

Met een routebeschrijving in de hand stappen jullie in jullie Eend en volg je de route die je leidt door het mooie Westland. Terwijl jullie voorin genieten van de omgeving, hebben de kinderen een opdracht meegekregen: BINGO! Ieder kind heeft namelijk een eigen bingokaart gekregen en moeten tijdens de tour zoeken naar allerlei objecten om de bingokaart mee af te strepen.

Familiearrangement Eenden Tours Westland

Ravotten bij de boer

Tijdens de stop die in de route zit, word je verrast op een boerderij, waar je een drankje krijgt en een leuke activiteit uit mag kiezen: Boerengolf, Boerenbal of het maïsdoolhof. Na een uur is het spel gespeeld en zal de toer vervolgen. De bingokaart kan er weer bij gepakt worden om uiteindelijk de eend weer netjes thuis te brengen.

Maisdoolhof eenden Tours Westland

Lijkt dit jou ook een leuke activiteit voor tijdens de voorjaarvakantie? Of misschien wel een ander moment? Kijk dan snel op de website van Eenden Tours Westland.

Wil je nog meer tips voor leuke activiteiten tijdens de voorjaarvakantie? Lees dan ook het blog van Noa: wat te doen in februari – voorjaarsvakantie.

Dit blog is tot stand gekomen vanuit de samenwerking met een van onze partners.