Crossen door het Westland in een Lelijke Eend

Geschreven op 16 februari 2022
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Coronaproof Lelijke eend huren

Het is bijna voorjaarsvakantie! Ga jij dit jaar niet op vakantie en ben je op zoek naar leuke tips? Dan is dit zeker een aanrader! Neem de kinderen mee op pad in een Lelijke Eend! Dit kan bij Eenden Tours Westland die een speciaal familiearrangement voor je hebben. Ideaal voor deze voorjaarsvakantie!

Op pad in een eend

In dit arrangement trek je er met elkaar op uit in een “Lelijke eend” of wel 2CV. Zo’n heerlijk nostalgisch autootje waarbij jouw kinderen hun ogen zeker uitkijken. Voor deze tour word je voorbereid met een instructiefilmpje en een korte live uitleg waarna jullie op pad mogen.

Lelijke Eend

Bingo spelen op de achterbank

Met een routebeschrijving in de hand stappen jullie in jullie Eend en volg je de route die je leidt door het mooie Westland. Terwijl jullie voorin genieten van de omgeving, hebben de kinderen een opdracht meegekregen: BINGO! Ieder kind heeft namelijk een eigen bingokaart gekregen en moeten tijdens de tour zoeken naar allerlei objecten om de bingokaart mee af te strepen.

Familiearrangement Eenden Tours Westland

Ravotten bij de boer

Tijdens de stop die in de route zit, word je verrast op een boerderij, waar je een drankje krijgt en een leuke activiteit uit mag kiezen: Boerengolf, Boerenbal of het maïsdoolhof. Na een uur is het spel gespeeld en zal de toer vervolgen. De bingokaart kan er weer bij gepakt worden om uiteindelijk de eend weer netjes thuis te brengen.

Maisdoolhof eenden Tours Westland

Lijkt dit jou ook een leuke activiteit voor tijdens de voorjaarvakantie? Of misschien wel een ander moment? Kijk dan snel op de website van Eenden Tours Westland.

Wil je nog meer tips voor leuke activiteiten tijdens de voorjaarvakantie? Lees dan ook het blog van Noa: wat te doen in februari – voorjaarsvakantie.

Dit blog is tot stand gekomen vanuit de samenwerking met een van onze partners.


 

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox