De favoriete plekjes van Lianne van Hudson Voorschoten

Geschreven op 26 januari 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Lianne Voorschoten

We zitten momenteel nog steeds in een lockdown. Ondertussen merken we dat de beperkingen een beetje beginnen te schuren en te kriebelen en dat we er eigenlijk graag weer op uit willen. Omdat dit nu eenmaal nog niet kan, zijn wij op zoek gegaan naar een stukje voorpret. We hebben een aantal van de ondernemers waarmee wij samenwerken gevraagd waar zij zich op verheugen als de maatregelen weer versoepeld kunnen worden.

Deze keer vertelt Lianne Buijs, eigenaresse van restaurant Hudson Voorschoten wat de eerste dingen zijn die zij gaat doen als het weer mag!

Wij vroegen Lianne: Wat is echt het allereerste wat je gaat doen als alle deuren weer open zijn en wie neem je mee?

Shoppen

Ik vind het heerlijk om op de maandag, als iedereen naar zijn werk is, de stad in te duiken. En daar bedoel ik de binnenstad van Den Haag mee. Ik hou het graag lekker dicht bij huis, met de fiets ben ik er in 10 minuten.

winkelen in Den Haag

Uit eten

Encore by Simonis is het eerste restaurant waar ik graag heen ga. Wat een mooie tent en heerlijk eten, goede bediening, ze hebben alles! Little V is ook één van mijn favorieten dus het wordt moeilijk kiezen!

Borrelen

Ik kom graag op de Grote Markt in Den Haag. Ik ben niet heel erg kroegvast, maar ik wissel de tenten af. Toch is de Boterwaag een van mijn favorieten.

De Grote Markt Den Haag

Sporten

Mijn sportschool zit om de hoek van mijn werk dus die kan ik mooi weer combineren zodra alles weer open mag. Ik ben helemaal blij als alles weer normaal wordt en je ook na het sporten weer gebruik mag maken van de douche.

Vrijetijdsbesteding

Ik ben een echte Bourgondiër en ga graag buiten de deur voor koffie, lunch of diner. Wat een feest als dat straks gewoon weer spontaan kan.

Weekendje weg

Een weekendje weg gaan we regelmatig met vrienden. Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit waar we naartoe gaan, als we maar samen zijn en er een jacuzzi in de tuin staat!

jacuzzi in de tuin

Op vakantie naar het buitenland

2020 heeft 2 vakanties van mij verzet, die heb ik dus nog in te halen. De eerste zal naar Portugal zijn, lekker port proeven in Porto, een stedentripje naar Lissabon en dan door naar de mooie stranden en lekker relaxen. Ik heb er zin in! Daarna was de planning om een rondreis in Nicaragua te maken. Dat wordt waarschijnlijk iets later omdat er financieel even wat roet in het eten is gegooid, maar we beginnen gewoon weer opnieuw met sparen voor een mooi avontuur!

Maar tot het moment dat dit allemaal weer kan, is Lianne druk in de weer in haar restaurant, Hudson Voorschoten om haar gasten voor thuis te voorzien van de heerlijke American style gerechten, die je bij haar kan afhalen of laten thuis bezorgen. Dus kijk snel op restauranthudson.nl/hudson-at-home voor het menu.

Hudson_Voorschoten

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Hudson Voorschoten.