Op pad met Eenden Tours Westland

Geschreven op 12 juli 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ingeborg
Ingeborg Hendriks
Eendentours Uitgelicht

Onze gastblogster Ingeborg heeft onlangs een tour van Eenden Tours Westland gedaan. Dit was ter ere van het 50-jarig trouwjubileum van haar ouders. En het was een groot succes! Je leest er alles over in haar blog.

Eenden Tours Westland

Midden in de Coronatijd waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Een bijzonder moment wat eigenlijk niet gevierd kon worden. Toch wilden we het Gouden bruidspaar een dag vol herinneringen geven, net als 50 jaar geleden. Ik kom zelf uit het Westland en ik heb dus al regelmatig de bekende 2CV’s van Eenden Tours Westland zien toeren. Dat was de oplossing voor deze dag! Apart vervoer, maar toch samen. En nog mooier, een ‘oude eend’ was de eerste auto van mijn ouders. Het was dus al snel 1 + 1 = 2CV 😉.

Eendentours Westland losse auto

Eenden Tours Westland biedt leuke en mooie routes in de regio aan, maar voor deze keer hebben wij gekozen voor een eigen route. Zo konden wij een ‘Tour de mémoires’ maken voor mijn ouders; langs hun geboortehuizen, trouwlocatie, 1e huis en zo nog veel meer. Bij Eenden Tours Westland is dat ook een optie, we hebben de auto’s voor een hele dag gehuurd.

Ontvangst

Het was die dag een strakke planning, alles was op de minuut uitgemeten, dus we kwamen nogal ‘gestrest’ aan. Maar bij aankomst was het eerste wat we te horen kregen: vanaf nu is er geen stress, maar gaan jullie genieten van de dag. En daar had de man van Eenden Tours Westland groot gelijk in! Na de formaliteiten, hebben we een goede uitleg gekregen middels een introductiefilm. Oké, het klonk allemaal makkelijk, maar toch… Het is wat anders dan de huidige ‘high-tech’ auto’s. Bij de auto’s is ook de tijd genomen. Elke bestuurder kreeg nogmaals uitleg over; hoe te starten en het besturen. Na 2x bijna ‘verzuipen’ is het zelfs mij gelukt!! En konden we op pad! De eerste bochten en kruispunten waren nog even wennen, maar daarna verliep het rijden ook bij mij als een ‘zonnetje’.

Eendentours losse auto 2

On route

De auto’s zijn echte, echte auto’s. Radio heb je niet nodig, genoeg geluid van de motor. En de met de hand te bedienen luchtroosters en ruitenwissers, biedt genoeg activiteit voor de bijrijder 😉. Oh, en natuurlijk de route lezen en wijzen. De tijd vloog voorbij. Overal waar we kwamen, hadden we genoeg bekijks. Naast dat we op afstand te horen waren, blijven het gewoon prachtige auto’s om naar te kijken. Zoals gezegd, het zijn nog echte auto’s! De dag vloog voorbij, mijn ouders hadden prachtige dag en we hebben weer veel mooie herinneringen kunnen maken. Bedankt Eenden Tours Westland! We kijken uit naar een volgende keer, want die gaat zeker komen!

Groetjes,
Ingeborg

Dit blog is een ervaringsblog van onze gastblogster. Eenden Tours is wel een partner van ons, maar deze blog geheel redactioneel tot stand gekomen. Op zoek naar nog meer inspiratie? Volg ons op Facebook en Instagram! En wil je daarnaast ook nog kans maken op leuke prijzen? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief!