Thuis genieten van de lekkerste tapas

Geschreven op 10 maart 2021
Leestijd 5 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Tapas voor thuis

Natuurlijk hopen we met z’n allen dat de restaurants weer snel open kunnen, maar we weten nog niet wanneer. Gelukkig hebben veel restaurants een bezorg- of afhaal optie. Zo schreven wij al eerder het blog Thuis uit Eten en hadden we tips voor een gezellige High Tea voor Thuis. Nu hebben we tips voor je om thuis te kunnen genieten van de lekkerste Spaanse tapas! Je weet wel, die heerlijke kleine gerechtjes die je delen.

Cariña Tapas in Rijswijk

Je vindt Cariña Tapas in de gezellige Herenstraat in Oud Rijswijk. Normaal kan je hier genieten van een groot assortiment aan Spaanse tapas, maar helaas lukt dat nu even niet. Gelukkig hebben ze daar iets op gevonden, namelijk de TapasBox2Go. Ze hebben verschillende tapasboxen, dus of je nu alleen bent of een groot gezin hebt, dat maakt niet uit! Als je dan toch aan het bestellen bent, bestel dan meteen een lekkere amandeltaart of Rosado Cava mee. Bij Cariña Tapas kan je alleen afhalen, dus let daarop!

Tapas Restaurant Destino in Rotterdam

Destino voor thuis tapas

Tapas Restaurant Destino in Rotterdam maak de lekkerste authentieke Spaanse tapas gemaakt met echte Spaanse ingrediënten. Eigenaar Reinbert is heel gepassioneerd wanneer het gaat om smaak. Je weet dus zeker dat je hier goed zit wanneer je de Tapitas Mixtas voor twee bestelt. Of een van de andere heerlijke gerechten voor thuis, want Destino laat je graag proeven van alles wat Spanje rijk is. Wil je meer weten over hun thuismenu? Kijk dan hier. Bestellingen kunnen alleen worden afgehaald.

Little Miss Sangria in Den Haag

Ook de tapas van Little Miss Sangria zijn overheerlijk en zeker een aanrader. Je kan ze reserveren en afhalen, maar ook laten bezorgen als je binnen hun bezorggebied valt. Reserveer jouw tapas hier. Er zit van alles wat in de box: luxe vleeswaren, albondigas, burrata, pinchos molunos en natuurlijk een fles huisgemaakte sangria naar keuze. Je waant je met deze tapasbox echt even in Spanje en wie is er nu niet toe aan vakantie?

Aqui Ta To Rico in Valkenswaard

Tapas voor thuis

In Valkenswaard en omstreken kan je genieten van Spaanse authentieke tapas bij Aqui Ta To Rico. Zij brengen letterlijk de Spaanse zon bij je thuis met hun heerlijke gerechten. Maar let op: je kan alleen bij hen in het weekend bestellen en afhalen. Wil je meer weten en meteen bestellen? Kijk dan hier.

Los Sueños in Enschede

Naast de lekkerste tapas worden ook de heerlijkste Spaanse maaltijden bereid bij Los Sueños. En ze bezorgen het tot aan je deur (als je in de buurt woont). Je kan zelf je tapasbox samenstellen maar je kan ook voor een kant-en-klare box gaan die wordt samengesteld door het restaurant zelf. Je kan dan kiezen uit een vlees-, vis-, vlees en vis- of vegabox. Ideaal dus! Wil je meer weten over wat er allemaal in de boxen van Los Sueños zit? Kijk dan hier.

Las Tapas in Hilversum

Tapas voor thuis

Tapasrestaurant Las Tapas in Hilversum is ook niet bij de pakken neer gaan zitten tijdens de lockdown. Zij bezorgen hun tapas nu gewoon ook thuis (als je in de buurt woont) of je kan ze afhalen. Op hun bestelpagina kan je heel eenvoudig kiezen wat je wilt eten. Koude en warme gerechten, het staat er allemaal op! Dan nog even bestellen en dan kan het genieten beginnen! Klik hier voor hun bestelpagina.

Bodegón la Cabaña in Tilburg

Bij Bodegón la Cabaña in Tilburg kan je je tapas alleen afhalen, maar als je ziet wat ze allemaal in het assortiment hebben maakt dat helemaal niets uit. Bij Bodegón la Cabaña serveren ze met name traditionele tapas, tapas zoals ze bedoeld zijn. Wil je meer weten over de bestelmethode bij dit tapasrestaurant? Klik dan zeker verder.

Tapasbar La Cosina in IJsselstein

Tapas voor thuis

Toen Alberto Lopez in 2002 vanuit Spanje naar Nederland kwam wilde hij niets liever dan hier de Spaanse keuken introduceren. En dat is zeker gelukt! Sterker nog: hun paella is uitgeroepen tot de lekkerste paella van Nederland! Daarnaast kan je bij La Cosina ook heerlijke tapas bestellen. Dat ze gepassioneerd zijn over goed eten is wel duidelijk wanneer je kijkt op hun website. Ze hebben namelijk getwijfeld of ze het eten nét zo lekker konden krijgen als in het restaurant. Maar daar hebben ze wat op gevonden. Een uitgebreide manier om de tapas het beste op tafel te krijgen vind je op de website. Kijk hier voor de opties.

Pata Negra tapas in Friesland

Ook mensen in het hoge noorden kunnen thuis genieten van de lekkerste tapas. Pata Negra heeft vestigingen in Sneek, Drachten, Leeuwarden en Heereveen. Je kan kiezen uit vier verschillende tapasboxen, waaronder een vegetarische box. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Deze blog is deels uit eigen beweging en deels tot stand gekomen in samenwerking met onze partners. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze tips, blogs en winacties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief