Voel je lekker in je huispak

Geschreven op 11 januari 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
De leukste huispakken

Door de corona lockdown zitten de meesten van ons nog steeds thuis achter de geïmproviseerde working-desk. Werken kan dus tegenwoordig gewoon in je huispak/loungewear. Huispakken zijn in deze coronatijd dus moeilijk uit je garderobe weg te denken.

Gelukkig kan je tegenwoordig veel verschillende soorten huispak-looks creëren die passen bij elke dag. The everyday look! Huispakken met de everyday looks verrijken ons al jaren! Zeker in de fashion wereld. Op Instagram & Facebook zie je al aardig veel nieuwe everyday trends die inspirerend zijn voor deze tijd.

Back to Nature

Sinds de introductie van aardekleuren in de fashionwereld zie je deze kleuren bij de meeste kledingmerken weer  terugkomen. Aardekleuren zorgen voor een frisse, rustige en verzorgde uitstraling. Denk hierbij aan zalm of karamel. Wat hierbij zeker niet mag ontbreken, is je neutrale everyday look. Hoe jij er dagelijks uitziet staat natuurlijk het mooist bij jouw everyday huispak!

En mocht je nou een sombere dag hebben, of voelt de hele maand januari als een #bluemonday, draag dan een kleur die jij erg mooi vindt of juist waar andere jou heel mooi in vinden! Dit zorgt ervoor dat je makkelijker uit die dip komt! Mijn advies is dan ook: onthoud wanneer je complimenten krijgt van je omgeving, wat je op dat moment aan hebt, welke kleuren je op dat moment draagt en neem dit in gedachten mee om jezelf op mindere dagen op te kunnen fleuren. En mocht je helemaal niet van kleuren houden, vergeet niet, “Black never goes out off style!”

zachte kleding voor huispakken

Zachte stoffen

Niet alleen de kleur, maar ook de stof draagt bij aan de sfeer van jouw huispak. Zachte stoffen zijn heerlijke stoffen om de dag in door te brengen. Een zacht kleurige tint, glanzend satijn of stoffen huispak met een paar hakken en eenvoudige sieraden zorgen voor een chique uitstraling. Ook kan je kiezen uit een tweedelige set met een flared broek van corduroy, geribde of gebreide stof. En de oversized everday look mag hierbij zeker niet missen in de kledingkast.

Hieruit zie je dat de combinatie van kleur en stof steeds een hele andere sfeer en stijl kan geven. Elke dag weer een andere sfeer die past bij hoe jij je die dag voelt! And dont forget. Just keep it simple!

Ben je ook op zoek naar tips hoe je niet alleen jezelf, maar ook jouw huis lekker Hygge kan maken? Lees dan ook het blog Leuke tips voor gezelligheid thuis!

En wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste tips, blogs en winacties? Volg ons dan op facebook.