De beste restaurants van Den Haag

Geschreven op 15 juli 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
eten

Den Haag staat vol met leuke restaurantjes uit alle windstreken van de wereld. Wanneer je op zoek bent naar een goed restaurant in Den Haag kan je best last krijgen van keuzestress vanwege het uitgebreide aanbod. Daarom lees je hier welke restaurants wat ons betreft de beste restaurants van Den Haag zijn.

Heerlijk eten op hoog niveau

Wil je genieten van heerlijke Franse cuisine? Laat je dan in de watten leggen door het team van Fouquet op de Javastraat. Ze werken hier met verse producten van het seizoen. Als je kiest voor het menu du Marché weet je zeker dat je een ware smaakbeleving ervaart.

En ook Restaurant Elea is een restaurant van kwaliteit waar je echt een keer moet gaan eten. Restaurant Elea is te vinden in het oude centrum van Rijswijk, op de kant van Den Haag en Voorburg. Chefkok Takis tovert hier werkelijk met verse producten om een overweldigende maaltijd voor je neer te zetten.

Op het Rijswijkseplein staat de Haagse Toren met op de 42e etage Restaurant en Skybar The Penthouse. Hier kan je op hoge hoogte genieten van fantastisch eten met een meer dan geweldig uitzicht.Elea lente

De Oosterse keuken

In de Prinsenstraat kan je bij twee van de beste Japanse sushirestaurants van de stad terecht, Oni en Noh. Op het Noordeinde vind je nog meer buitenlandse heerlijkheden. Zoals Tri Tunggal met haar Indonesische keuken.

Genieten van gerechten uit alle windstreken van de wereld

Den Haag is ook een nieuw all you can eat restaurant rijker. Over het algemeen is men kritisch over het eten van dit type restaurants, maar Wereldrestaurant Samen is absoluut een aanrader.

Het eten is van goede kwaliteit en alles wordt vers bereid of live voor je gegrild. En door de verschillende hoeken en zitjes heb je hier zeker geen massaal gevoel. Leuk om met een groep of met het gezin te doen.

Oni Den Haag

Mediteraans eten

En je vindt op het Noordeinde ook heerlijke Mediterraanse gerechten. Bijvoorbeeld de echte authentieke tapas van Triana (in de Maziestraat) en de heerlijke Italiaanse keuken van La Passione.

tapas Den Haag

Wat zijn volgens jou de beste restaurants van Den Haag? Laat het ons weten!

Wil je op de hoogte blijven van onze ontdekkingen en kans maken op leuke acties en prijzen? Meld je dan nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.