De leukste strandtenten van 2021

Geschreven op 17 juli 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ingeborg
Ingeborg Hendriks
Trandtenten

De zomer komt er weer aan en wat zitten we daar op te wachten! De lente is nog heel onrustig met lage temperaturen en regelmatig regen. En we zitten nog steeds in een onrustige periode rondom Corona waarbij we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven. Maar hopelijk loopt de temperatuur komende tijd steeds een beetje meer op, laat de zon zich steeds meer zien en we mogen weer meer naar buiten! Gelukkig hebben ook de Nederlandse strandtenten toestemming gekregen van de overheid om in ieder geval met hun terrassen weer open te mogen, al is het aangepast. Maar waar kan je nou beter van deze zomer genieten dan aan de Nederlandse kust? Wij hebben daarom de leukste strandtenten voor je gevonden waar je een ultiem vakantiegevoel van krijgt.

Strandtenten naar ieder zijn smaak

Wat zijn nou de leukste strandtenten om in 2021 een bezoek te brengen? Dat hangt natuurlijk erg af van waar je naar op zoek bent. Wil je midden in het bruisende strandleven zitten of juist layed-back kunnen genieten van zon, zee, strand en rust? Of ben jij een echte waterrat en bevind jij je het liefst op het water? Hier vind je een overzicht van onze tips!

  • Hippe strandtenten – Hou je van modern en hip? Dan zijn dit de strandtenten waar jij je helemaal thuis zal voelen!
  • Strandtenten voor de watersporters – Kan jij niet stilzitten en ben je dol op water? Dan zijn deze strandtenten helemaal jouw ding!
  • Strandtenten waar je lekker kan chillen – Ben je meer op zoek naar een relaxte sfeer? Dan hebben wij ook leuke strandtenten gevonden waar je heerlijk kan chillen onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Helemaal zen met Yoga?! – Op het strand yoga, relaxter kan het niet worden. Hou jij hier ook zo van? Deze strandtenten bieden heerlijke Yoga lessen in het zand aan.
  • Verborgen plekjes aan de kust – Elk strand heeft natuurlijk zijn heerlijke rustige plekjes. Maar wat is nog leuker dan die ene kleine strandtent die verborgen zit voor het grote publiek? Wij hebben er een paar in Zeeland gevonden, maar niet door vertellen, hè?!
  • Kindvriendelijke strandtenten – Het strand is een grote speeltuin voor de kinderen, maar niet elke strandtent is leuk voor kinderen. Wij hebben de leukste kindvriendelijke strandtenten voor je gevonden waar de kinderen zich uit kunnen leven en jij heerlijk onderuit kan zitten en kan genieten van de zon.
  • Culinair aan zee – Waar je vroeger na een dagje strand een patatje kocht op de weg naar huis, kan je nu al jaren genieten van heerlijke culinaire gerechten. De echte uitblinkers hierin hebben we voor in kaart gebracht.

strandtenten

Dit blog is tot stand gekomen uit eigen beweging. Wil jij op de hoogte blijven van de leukste uitjes in Nederland? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Je kan je ook aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief