Actieve groepsuitjes

Geschreven op 27 februari 2024
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
actieve groepsuitjes

Heb je een leuke vriend(innen)groep en gaan jullie graag een dagje uit? Organiseer je binnenkort een familieweekend of bedrijfsuitje of kan je nog wel wat tips gebruiken voor een vrijgezellenfeest? Dan hebben wij tips voor leuke actieve groepsuitjes voor je!

Actieve groepsuitjes

Daag jezelf uit in een klimpark

Ga je op pad met een groep die niet bang is uitgevallen? Dan is een bezoek aan een klimpark een prima plan. Lekker klimmen en klauteren, je grenzen verleggen en lol maken: dat zijn dé ingrediënten voor een actief groepsuitje. Bij Adventure Valley in Zoetermeer heb je vier verschillende klimroutes met wel 20 verschillende obstakels. Adventure Valley vind je ook in het Limburgse Landgraaf. Adventure City in Rotterdam heeft álles in huis voor een actieve dag uit. Regent het? Geen probleem, want bij Adventure City hebben ze een enorme binnenhal waar je kan klimmen, ziplinen en nog veel meer! We schreven eerder een blog over klimparken. Kijk dus voor meer inspiratie op dit blog.

Actieve groepsuitjes

Groepsuitjes met een spelelement

Mag jullie groepsuitje een spelelement bevatten? Dan is Fun Valley in Rotterdam dé plek voor jullie. Naast allerlei spannende spellen zoals Real Axe Throwing en Prison Island hebben ze ook escape games. Voor kleine en grotere groepen. En bij de start of na afloop staat er heerlijke hap voor je klaar. Bij de Tuinderij in de Lier is er van alles te doen, zowel op het terrein als er buiten. Ga plankgas door de Kas met een scootmobiel, of nóg leuker: op een wc-pot! Doe een rondvaart door het Westland, train roofvogels of doe een Solex tour. Poldersport de Kwakel in het Groene Hart daagt iedereen uit met verschillende spellen zoals Poldersurvival, Zeskampen en nog veel meer! Meer inspiratie nodig? Lees dan ons eerder verschenen blog over actieve groepsactiviteiten.

Actieve groepsuitjes

Voel je weer even helemaal kind

Hoe leuk is het om met je vriend(inn)en zo’n plezier te maken dat je kaken zeer doen van het lachen? Even een dag onbezorgd zijn, zoals een kind? Ook daar hebben we tips voor! Bounce Valley heeft luchtkussenparken in Delft, Rotterdam, Zoetermeer, Houten, Breda en Leeuwarden. En het leuke is: ze hebben speciale avonden voor volwassenen! Mooie Boules in Rotterdam is eigenlijk gewoon een indoor speeltuin voor volwassenen. Naast een potje Jeu de Boules kan je er ook heerlijk eten en lekker zingen in de karaoke bar! The City in ‘s-Gravenzande is ook al zo leuk: je kan hier van alles: van bowlen tot minigolf en van poolen tot lasergamen. Ontdek nog meer leuke indoor speeltuinen voor volwassenen in dit blog.

Actieve groepsuitjes

Actieve groepsuitjes in de buitenlucht

Lekker actief zijn in de buitenlucht is ook altijd leuk en zeer geschikt als groepsuitje. Leer bijvoorbeeld golfsurfen bij Surfana in Bloemendaal aan Zee. Dit is niet alleen hilarisch om te doen met een groep vriendinnen, maar ook heel gaaf! Wel naar het strand maar doen jullie het liever rustig aan? Dan is een groepsles yoga op het strand een echte aanrader. Yogabeach vind je in Voorhout en Noordwijk. Of verken een stad al wandelend met de app van Walk the City. De wandelingen zijn niet al te lang en heel informatief! Wil je een wat spannendere stadswandeling? Dan zijn de Horrorwalks van The Little Walk of Horrors erg leuk om te doen (en helemaal niet eng!). Verken je een stad liever op een andere manier? Stap dan op de step in Breda! Fietsen kan natuurlijk ook. Baja Bikes heeft te gekke fietstochten in verschillende steden.


Foto’s: Adventure City, Fun Valley, Polderport de Kwakel en Baja Bikes en www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox