5 Tips voor romantische uitjes

Geschreven op 15 augustus 2022
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Romantische uitjes

Of je nu pas bij elkaar bent of al járen getrouwd: samen dingen ondernemen is heel belangrijk voor een relatie. Gewoon even samen- zonder de kinderen- tijd aan elkaar besteden. Want soms ben je gewoon zo druk met van alles en nog wat dat je elkaar een beetje uit het oog verliest. En dat is niet de bedoeling. Wij hebben tips voor je!

Romantische uitjes

Date night

Je hoort de term date night wel eens voorbij komen, maar wat houdt dit nu in? Nou, eigenlijk precies wat het zegt: een avond in de week of maand dat de kinderen bij opa en oma worden ondergebracht en jij en je partner samen tijd doorbrengen. Dat kan met een filmavond (thuis of in een bioscoop), lekker samen eten (zelf koken of uit eten gaan, bijvoorbeeld naar een sushi restaurant) of gewoon eens tijd maken voor een goed gesprek. Maar er zijn meer leuke romantische uitjes om samen te ondernemen!

Romantische uitjes

Maak samen een strandwandeling

Lekker uitwaaien op het strand kan eigenlijk in ieder seizoen. In de zomer is het ’s avonds aan zee meestal heerlijk koel met een verfrissend briesje, in het voorjaar is het er goed vertoeven (zeker met een mandje lekkers en een flesje wijn) en in de herfst en de winter kan je lekker knus tegen elkaar aan kruipen omdat het een beetje fris is. Tijdens het wandelen komen de gesprekken meestal vanzelf los.

Romantische uitjes

Ga het water op!

Wat is er nu meer romantisch dan een tochtje op het water? Huur een fluisterbootje! Roeien is niet nodig en het is aan boord stil genoeg om ook nog samen te kunnen praten. Picknickmandje met lekkers mee en lekker het water op! Leuk en ook nog eens een van de meest romantische uitjes!

Romantische uitjes

Een romantisch nachtje weg

Als je de luxe hebt dat de kinderen, bijvoorbeeld bij opa en oma, kunnen blijven logeren, dan is een nachtje weg geen slecht idee! Zeker niet als het een overnachting is op een bijzondere plek!

Romantische uitjes

Maak een romantische roadtrip


Stel, je hebt samen een dag vrij maar het weer is niet echt om over naar huis te schrijven. Dan weten we nog wel een romantisch uitje voor je. Maak eens een roadtrip door Nederland! Zo ontdek je niet alleen samen nieuwe locaties, je hebt ook tijd genoeg om samen bij te praten en tijd aan elkaar te besteden.


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox